Bouwbegeleiding

Volledige ontzorging tijdens uw bouwproject
Een bouwproject is vaak een ingewikkeld proces, vol ingewikkelde keuze’s en afwegingen. De belangen én de risico’s zijn groot, waardoor een bouwproject vaak veel stress met zich meebrengt. Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij u een groot deel van de zorg uit handen nemen. S.G. Bouwadviesbureau kan u begeleiden bij de keuze van een aannemer. Ook tijdens de bouw kunnen wij toezien op een correcte en tijdige uitvoer van uw bouwproject.

 

Offerte & aanbesteding

Wanneer een (eventuele) vergunning binnen is en de bouwtekeningen gereed zijn is het tijd op zoek te gaan naar een aannemer. Om te beginnen maken we een afwerkstaat met werkomschrijving voor het opvragen van offertes bij diverse aannemers. Zodra de offertes binnen zijn zorgen wij voor een goede vergelijking. Er is meer om op te letten dan enkel de prijs! Is hetgeen wordt aangeboden van dezelfde kwaliteit en komt het overeen met het gevraagde? Kan de aanbieder wel voldoen aan gewenste planning en andere kaders? We zetten de voor- en nadelen op een rijtje en zorgen dat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Bouwbegeleiding

Na het kiezen van een aannemer en eventuele onderaannemers kan er gestart worden met het uitvoeren van het bouwproject. Tijdens de uitvoering kunnen wij wekelijks een controle uitvoeren op de bouwplaats. We zijn aanwezig bij de bouwvergaderingen en houden controle op de planning en kwaliteit. We zien toe op een correcte uitvoering van de bouwplannen. Eventuele nieuwe inzichten of gewijzigde wensen die tijdens de bouw ontstaan kunnen door ons direct worden gesignaleerd en worden verwerkt in nieuwe werktekeningen.

Staat u aan de start van een bouwproces en wilt u vakkundige begeleiding gedurende het (hele) proces? Neem contact op via info@sgbouwadvies.nl voor een afspraak of offerte.

Scroll naar boven