De heren leveren goed werk, weten waar ze over spreken. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden binnen bestaande kaders en de wensen van de klant.

Met GW Bouwadvies bent u verzekerd van

Bouwkundig advies

Weten wat er kan: eerlijk advies voor verbouw of nieuwbouw.

Overweegt u een verbouwing, woninguitbreiding of nieuwbouw? Zeker in de huidige woningmarkt en drukbezette bouwsector is het belangrijk eerst te bekijken wat er binnen uw perceel en budget mogelijk is. Hoe zit het qua vergunningen en wat zijn de kosten en stappen waarmee u bij een bouwproject rekening moet houden?

Actuele kennis van markt & proces

GW Bouwadviesbureau is al ruim 10 jaar actief in de bouwsector in het Heuvelland. Met een jarenlange ervaring -ook binnen gemeentelijke diensten- en een sterke regionale binding zijn wij uitstekend op de hoogte van de actuele, lokale markt en regelgeving.

We zijn actief in alle fasen van het bouwproces, van de eerste planvorming tot en met bouwbegeleiding. Dit stelt ons in staat een echt betrouwbare en realistische inschatting te maken van de mogelijkheden, kosten, en planning van uw bouwproject. Zelfs in de huidige hectische markt!

Bouwkundig advies nodig?

Overweegt u een bouwproject, maar wilt u weten wat er mogelijk en wat u moet verwachten? Tijdens een vrijblijvende eerste kennismaking zetten wij met u op een rijtje wat het doel is van het project en welke wensen, eisen én kaders de basis vormen voor verder plannen. Wij kunnen u globaal inzicht geven in de haalbaarheid van uw project. Samen bespreken we de te doorlopen fasen en het tijdspad dat hierbij hoort.

Neem contact op via info@gwbouwadvies.nl om uw adviesgesprek te plannen.

Scroll naar boven