“Samenwerking met beide heren zeker als prettig ervaren. Denken goed mee, zijn flexibel in het maken van afspraken (…) en hanteren scherpe tarieven tegenover een goede kwaliteit diensten.”

Met GW Bouwadviesbureau

Bouwvergunningen

Bouwvergunningen
Uw ontwerp snel en efficiënt door de ‘vergunningsmolen’.
Tussen ontwerp en uitvoer van een bouwproject zit een belangrijke horde: de vergunningsaanvraag. Bij de aanvraag van een omgevingsvergunning wordt doorgaans een uitgebreid pakket aan documenten gevraagd, van vergunningstekening tot en met constructieberekening. Wij hebben ervaring aan beide kanten van de tafel en weten ook precies wat er nodig is om uw project probleemloos en zonder tijdsverlies door het vergunningstraject te loodsen.
Weten wat er speelt


GW. Bouwadviesbureau is al jaren actief in de bouw(advies)sector in Zuid Limburg. 

Wij hebben ervaring opgedaan, zowel aan de kant van de gemeente, als in de uitvoering als projectleider. De opgedane kennis en ervaring maakt dat wij in onze projecten de optimale balans weten te vinden tussen wat de opdrachtgever wíl, wat de uitvoerder kán en wat van de gemeente mág. Vergunningsaanvragen, maar ook gesprekken met gemeente, of bijvoorbeeld een welstandscommissie zijn bij ons in goede handen.


Het totale pakket
GW Bouwadvies kan voor u het gehele pakket verzorgen. Wij werken een vergunningstekening voor u uit conform de geldende eisen met alle benodigde informatie. We bepalen de benodigde onderdelen voor uw omgevingsvergunning en nemen u de digitale aanvraag hiervoor uit handen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een sloopmelding, aanvraag gevelwijziging, constructieve wijziging, monumentale wijziging, aanbouw, nieuwbouw, uitrit aanleg of het plaatsen van reclame. Ook eventueel noodzakelijke constructieberekeningen kunnen we in samenwerking met onze vakkundige constructeurs voor u (laten) uitwerken.


Brandveilig gebruik
Heeft u voor uw project een omgevingsvergunning/melding brandveilig gebruik nodig? Ook deze kunnen wij voor u aanvragen. Wij verzorgen de noodzakelijke documenten, zoals de vluchtwegplattegronden, en zorgen dat de aanvraag compleet en correct wordt ingedie

Scroll naar boven