Ze hebben onze wensen vertaald naar een prachtig origineel ontwerp.​

Met GW Bouwadviesbureau krijgt u

1.Bouwkundig ontwerp

Uw wensen vertaald in een sterk en functioneel ontwerp

Een gedegen ontwerp is de basis van een geslaagd bouwproject. Te vaak zorgen gebrek aan bouwkundige kennis, wijzigingen tijdens het proces of aanpassingen achteraf voor onverwachte kosten, vertraging en een tegenvallende resultaten. Door het ontwerp van uw bouwproject uit te besteden aan S.G. Bouwadviesbureau bent u gegarandeerd van een frisse, vakkundige blik. Wij maken een ontwerp waarin uw persoonlijke wensen samenkomen met optimaal en praktisch gebruik van de beschikbaar ruimte en middelen.

2.Van inventarisatie tot ontwerp

Tijdens een vooroverleg worden uw wensen geïnventariseerd. Op basis hiervan kan een programma van eisen worden opgesteld en kan gestart worden met het ontwerp. Uw persoonlijke behoefte en smaak vormt altijd de basis. Maar natuurlijk houden we ook rekening met de praktische kaders: budget, planning, duurzaamheid en ligging (denk aan lichtinval, ondergrond, uitzicht of weersomstandigheden). Bovendien zorgen we dat het grote geheel wordt bewaakt: het praktische gebruik, een logische indeling en routing en optimaal gebruik van het pand. Afhankelijk van uw wensen wordt het ontwerp uitgewerkt in 2D of 3D en leveren wij ook materiaaladvies.

3.Van aanbouw tot nieuwbouw

Of het nu gaat om een kleinschalige functiewijziging, een interne verbouwing, een woninguitbreiding in de vorm van een op- of aanbouw, of om het ontwerpen van een nieuwbouwwoning. GW Bouwadvies levert mooie, praktische en haalbare ontwerpen voor bouwprojecten van élk formaat. Ook bij de renovatie van karakteristieke, monumentale panden of bij de (ver)bouw van bedrijfsgebouwen kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We bespreken uw wensen en plannen graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op via info@sgbouwadvies.nl om uw kennismakingsgesprek te plannen.

Scroll naar boven